”Ilman missikisoja elämä olisi ehkä vieläkin Porissa” – Pankkiuraa tekevä Niina-Maria Lavonen järjesti lapsilleen pääkaupunkiin Noormarkkua muistuttavat kasvuolot

Jos noormarkkulaissyntyisellä Niina-Maria Lavosella ei olisi ollut omavaltaista poikaystävää, ei hänellä ehkä olisi missititteliä, eikä nykyisenlaista elämää. Siihen hän saapui hylättyään mahdollisuudet, joita useimmat kauneuskilpailuissa menestyneet himoitsevat.

Tästä alkoi Niina-Maria Lavosen (vas.) matka pois Satakunnasta. Vuoden 2011 Miss Suomi -kilpailun 2. perintöprinsessasta tuli lopulta 1. perintöprinsessa Pia Pakarisen (nyk. Lamberg) luovuttua kruunusta ja Sara Siepin (oik.) noustua tittelin haltijaksi.

27.3. 11:57

Helsinki, Pori

Niina-Maria Lavonen, 34, vastaa puhelimeen viime aikoina lapsiperheissä tyypilliseksi nousseesta tilanteesta: hän on etätöissä ja viimeisiä vetelevän koronasairastuvan keskellä kotonaan.

Taustalta kuuluu hälinää, kun Lavosen juuri palaverista vapautunut avopuoliso ottaa vahtivuoroa pariskunnan pian neljä- ja kaksivuotiaista pojista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut