”Uusperheessä on aina se ilkeä äiti- tai isäpuoli” – Ennakkomielikuva hirvitti, mutta sitten umpirakastuneet raumalaiset Heikki ja Sanna Vahteristo ymmärsivät, miten lopulta kymmenhenkiseksi muotoutunut pesue hitsataan yhteen

Millainen palapeli syntyy, kun saatetaan yhteen kaksi unelmoijaa ja himoremontoijaa sekä kuusi lasta entisistä liitoista?

Kuusi vuotta yhdessä olleet säkyläläissyntyinen Sanna, 35, ja raumalainen Heikki, 36, Vahteristo ovat ehtineet paljon muutamassa vuodessa. ”En osaa itsekään selittää, miten oikein olemme pystyneet siihen”, kymmenhenkisen uusperheen isä Heikki Vahteristo sanoo. Lapset vasemmalta: Nelly, 11, Neea, 10, Heikin sylissä Tomas, 4, Sannan sylissä Stella, 3, Aleksi, 13, Aaron, 10, Joel, 14, ja René, 16.

13.3.2022 7:00

Rauma

Tammikuinen lauantai-ilta ja kaksi äskettäin eronnutta kolmekymppistä viettämässä iltaa omien seurueidensa kanssa baarissa Raumalla.

Vastoin kaikkia oletuksia ja päätöksiä. Sellaiseksi Sanna ja Heikki Vahteristo kuvailevat hetkeä, jolloin he kohtasivat ensi kertaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut