Porilainen ”latinopalomies” Tommy on tiennyt 16-vuotiaasta asti haluavansa isäksi, mutta häkellyttävä Instagram-keskustelu tosi-tv -julkkiksen kanssa sai vaasalaisen Sandran varpailleen – ”Ensimmäinen viestinvaihto oli kuin työhaastattelu” - Ihmiset - Satakunnan Kansa

”Minun kanssani ei arka pärjää, olen aika temperamenttinen ja spontaani. Sandrakin on hyvin suorapuheinen”, kertoo tv:stä tuttu porilainen Tommy Oksa suhteestaan avopuolisoonsa Sandra Manneriin. Sylissä parin kuusiviikkoinen tytär Alyssa. Kaksikko julkaisee elämästään kertovaa sisältöä sosiaalisessa mediassa.

Porilainen ”latinopalomies” Tommy on tiennyt 16-vuotiaasta asti haluavansa isäksi, mutta häkellyttävä Instagram-keskustelu tosi-tv -julkkiksen kanssa sai vaasalaisen Sandran varpailleen – ”Ensimmäinen viestinvaihto oli kuin työhaastattelu”

Kun Tommy Oksa oli sinkku, hän saattoi saada kymmeniä viestejä somekanaviinsa päivittäin. Keväällä 2020 vaasalaisen Sandra Mannerin kommentti oli yksi harvoista, joihin Tommy vastasi. Pari kertoo nyt, millaista on rakentaa suhdetta, kun toinen osapuoli tunnistetaan kadulla ja sosiaalisen median katse seuraa prosessia.


9.1. 10:31 | Päivitetty 10.1. 17:43

Pori

Ulko-ovella tuoksahtaa savu.

Gladiaattorit- ja Love Island -tv-sarjoissa muutama vuosi sitten esiintynyt porilainen Tommy Oksa, 31, tasapainottelee kuuden viikon ikäistä Alyssaa toisella käsivarrella ja taivastelee, miksi vastahankitun omakotitalon takka ei vetänytkään. Samalla avopuoliso Sandra Manner, 30, sulkee kahta vieraisiin innolla suhtautuvaa belgianpaimenkoiraa portin taakse.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut