Julianna Kovanen, 31, on saanut jo 12 lasta – Päätös suurperheestä sinetöityi lohduttoman menetyksen jälkeen: ”Se käy vieläkin päivittäin mielessä”

Julianna Kovasen ja Risto Haapaniemen perheeseen on syntynyt yhdeksässä vuodessa 12 lasta. Vanhin joukosta on yhdeksänvuotias Juuli, nuorin vasta vauva, Jarla. Lähdimme katsomaan, kuinka joulunodotus sujuu suurperheessä, jonka äiti suunnittelee jo linja-autokortin ajamista. ”Lapset ottavat voimaa ja antavat sitä.”

Lähes 10 000 seuraajan Instagram-tili kommentteineen antaa Julianna Kovaselle tunteen, että on olemassa myös kodin ulkopuolista elämää, vaikka hän itse viihtyy yleensä kotona. Välipalahetkellä Julianna Kovasen sylissä Jarla. Vieressä Johanna, Joonas (selin) ja Jonna. Pöydän päässä Juuli. Toisella puolella vasemmalta oikealle Jade, Jessi, Juuso, Justiina, Jiri ja Jaakko.

12.12.2021 20:02 | Päivitetty 13.12.2021 11:12

”Mahtava porukka!” ”Ihanat!” ”Rakkaat!” ”Voi mikä suloinen tonttujoukko!” Näin innostuneita kommentteja tulee, kun kotiäiti Julianna Kovanen, 31, jakaa suloisia otoksia ison lapsiperheensä arjesta Instagramissa liki 10 000 seuraajalleen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut