Raumalainen lääkäri Mikael Kivivuori väittää: ”Koronapandemia on huijausta ja rokotteet kansanmurha” - Ihmiset - Satakunnan Kansa

Lääkäri Mikael Kivivuori sai potkut Terveystalosta levitettyään väärää tietoa koronapandemiasta. Kivivuori ei usko koko koronapandemian olemassaoloon.

Raumalainen lääkäri Mikael Kivivuori väittää: ”Koronapandemia on huijausta ja rokotteet kansanmurha” –  Terveystalo antoi potkut, Lääkäriliitto tuomitsee ja THL:n Salminen pitää vaarallisena hölynpölynä

Ennen potkujaan Kivivuori toimi yleis- ja työterveyslääkärinä. Hän kokee, että hänen tehtävänsä on avata ihmisten silmiä ja on siksi jatkanut potkuista huolimatta valitsemallaan linjalla.


21.4. 18:00

Raumalainen lääkäri Mikael Kivivuori, 40, on herättänyt viime aikoina sosiaalisessa mediassa suurta kohua väittämällä, että korona on pelkkää huijausta, eikä pandemiaa ole olemassa. Kivivuori puhui asiasta (8.4.) tokentube.netissä Yazka Loven haastattelussa, jossa hän syytti kovin sanoin lääketeollisuutta, päättäjiä ja mediaa koronaan liittyvästä korruptiosta vaatien rikostutkintaa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos