Paukkuarat koirat täyttävät taas hotelli Clarionin - Ihmiset - Satakunnan Kansa

Paukkuarkojen koirien hotelli täyttyy taas – tapahtuma myytiin loppuun jo vuosi sitten

Suomenlapinkoira Pyry pääsi vuosi sitten turvaan hiljaiseen hotelliin lentokentän lähelle.

27.12.2018 17:48

Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä sijaitseva hotelli täyttyy uudenvuoden aattona jälleen paukkuaroista koirista ja niiden omistajista.

–Olemme myyneet miltei 200 huonetta. Niihin mahtuu kaikkiaan noin 300 henkilöä ja 250 koiraa, kertoo Clarion Hotel Helsinki Airportin hotellinjohtaja Janne Ant-Wuorinen.

Koiraystävällisestä uudenvuodenaatosta on tullut niin suosittu, että hotelli on joutunut myymään ei-oota jo viime helmikuusta alkaen.

–Tämän vuoden paketti varattiin loppuun tammikuun 2018 aikana, Ant-Wuorinen sanoo.

Kahdeksankerroksisen hotellin huoneista 58 pidetään koiravapaana. Ne sijaitsevat eri kerroksissa kuin karvakuonojen majoitushuoneet.

Kolmatta kertaa järjestettävässä uudenvuoden juhlassa koirille on tarjolla oma illallisbuffet sekä erilaisia aktiviteetteja. Tärkeintä on kuitenkin se, että hotellin ympäristössä ei jytise, pauku eikä rätise.

Uutta tänä vuonna on uudenvuoden päivänä järjestettävä koirien ja niiden omistajien kolmen kilometrin pituinen hyväntekeväisyysmarssi. Sen avulla järjestetään ruokalahjoituksia Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistykselle.

Idea koiratapahtuman järjestämisestä on lähtöisin Clarionin sisarhotellista Tukholmasta. Siellä vastaavanlaisia uudenvuoden vastaanottoja on järjestetty menestyksekkäästi vuodesta 2013 asti.

Koirien turvasatama

Calrion Hotel Helsinki Air Port sijaitsee lentokentän tuntumassa.

Ilotulitteiden käyttöä on rajoitettu Helsinki-Vantaan lentokentän lähiympäristössä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut