Linda-Maria Roine eli Mercedes Bentso tunsi jo lapsena mystistä vetoa murhaajiin - Ihmiset - Satakunnan Kansa

Linda-Maria Roine tunsi jo lapsena mystistä vetoa murhaajiin – Vuosia myöhemmin hän tapasi nykyisen puolisonsa, kaksoismurhaaja Janne Ranisen: ”Ensimmäinen tapaaminen jännitti”

Räppäri Mercedes Bentson eli Linda-Maria Roineen ja kaksoismurhaaja Janne Ranisen parisuhde herättää osassa ihmisistä voimakasta pahennusta, jopa suoranaista vihaa. – Kyse ei ole ainakaan huolenpidosta, jos toivoo, etten seurustelisi murhaajan kanssa, vaan että minut joukkoraiskattaisiin, Roine sanoo. Nyt hän kertoo, mikä murhaajissa viehättää.

Räppäri Mercedes Bentso eli Linda-Maria Roine räppäsi halustaan saada miehekseen murhaaja ennen kuin tapasi nykyisen puolisonsa Janne Ranisen.

25.1.2020 13:34

Kyllikki Saaren ruumis uppoaa suohautaan – tai niin Linda-Maria Roine ainakin lapsena kuvitteli kesämökin läheisessä metsässä leikkiessään.

Nyt, vuosia myöhemmin, hän kertoo avoimesti tunteneensa lapsesta saakka kiinnostusta murhaajiin. Ikkunan takana sateinen tammikuun päivä pimenee. Roine odottaa viikonloppua, jolloin hän tapaa vihdoin puolisonsa. Kolmen viime kuukauden aikana pari on ehtinyt viettää aikaa yhdessä vain viisi tuntia.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut