Johanna Välimäki alkoi myydä rintaliivejä alusvaate­autossaan ja kohosi nopeasti palkituksi myyntitykiksi – Sitten 2-vuotiaalle lapselle sattui järkyttävä onnettomuus, joka keskeytti kaiken

Logistiikkainsinööri Johanna Välimäki on myynyt alusvaatteita parhaimmillaan 150 000 eurolla vuodessa. Myyntitykin nousukiito katkesi vajaaksi vuodeksi viime syksynä, kun oma lapsi loukkaantui pahoin tapaturmassa kotipihassa. Pieni Tommi-poika on sen jälkeen yllättänyt vanhempansa reippaudellaan ja kekseliäisyydellään. Nyt rintaliivit ja pikkarit ovat taas tien päällä. Vanhemmat kehittelevät pojalle erikoista älykättä.

Sari Lajusuo (oik.) tutustui Akaassa Johanna Välimäen alusvaateauton valikoimiin. ”Asiointi autossa on positiivinen yllätys, sillä tila riittää sovitukseen”, Lajusuo totesi.

10.9. 14:00

Ylöjärvi

Kuormissa on järisyttävä ero. Johanna Välimäki, 40, Viljakkalasta työskenteli aiemmin logistiikan alalla, ja hänen tehtäviinsä kuuluivat myös erikoiskuljetusten liikenteenohjaukset. Ikimuistoisin keikka oli tehtaan piipun kuljetus Kangasalta Rovaniemelle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut