”Kaapit täynnä kuntoilun ihmelaitteita, onko tässä yksi lisää?” Liikunta-alan asiantuntija sai kokeilemaan, miltä tuntuu sauvakävelyn uusin villitys – Tämä oli tulos

Tyrvään Sanomien toimittaja testasi kävelysauvat, joilla kävely tuntuu vatsalihaksissa asti.

Vastussauvoilla kävely tuntuu etenkin ylä- ja keskivartalon lihaksissa. Kuvassa Tyrvään Sanomien päätoimittaja Hanna Pihlajamäki testaamassa sauvoja Hopun kuntoradalla.

26.5. 18:30

Kuminauha, kahvakuula, jumppakeppi, voimatanko, painohulavanne. Mainitsematta jäi ainakin vielä luistelumatto ja se Ostos-tv:stä vuosikymmeniä sitten hankittu lähentäjälaite. Molemmat ovat varastossa pölyttymässä.

Kuntovälineisiin keskittynyt teollisuus on löytänyt markkinaraon ihmisistä, jotka kaipaavat pienempää takapuolta, muodokkaampia olkapäitä ja solakampaa vyötäröä. Itse olen jo useamman vuoden päättänyt luottaa varsin perinteisiin menetelmiin. Kaloreita kuluu ja lihaskunto säilyy, kun painoja liikuttaa, portaita kipittää, poluilla juoksentelee ja pallon perässä pelailee. En siis tiennyt, mitä ajatella, kun kuntolaitteiden luvattuun riviin asettui jälleen uusi tulokas; vastussauvat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut