Lääkärissä käynti muutti kaiken peruuttamattomasti – tylyt sanat vei Kati Piiparin syviin pohjamutiin

Tamperelainen Kati Piipari sai varhain tietää, että hänen on turha haaveilla omista lapsista. Endometrioosin vuoksi tahattomasti lapseton Piipari piti pitkään asian itsellään, koska lasten hankkimisneuvoja tuli pyytämättä.

Ennen yrittäjyyttä Kati Piipari teki töitä korporaatiopuolella parikymmentä vuotta ja niistä viimeiset vuodet esihenkilönä. ”Management by perkele ei sopinut minulle, joten halusin löytää paremman tavan olla esihenkilö.” Eväät löytyivät valmentamisesta, johon Piipari sai työnantajaltaan kahden tunnin tutustumiskerran. Tuon jälkeen Piipari oli pyörällä päästään. ”Olin heti, että mitääääää? Halusin heti sukeltaa syvemmälle ja tuo kaksi tuntia oli pelkkä pintaraapaisu.”

8.5. 10:44

Lukioikäinen Kati Piipari makaa sikiöasennossa sängyllä ja itkee. Sattuu niin älyttömän lujaa. Piiparin äiti toteaa, että tuo ei ole enää kuukautisten aikaan millään tasolla normaalia ja passittaa tyttärensä tutkimuksiin.

”Kuukautisten jälkeen olotila aina hetkeksi helpotti. Päivä päivältä kipu kasvoi ja lopulta kaikki pienetkin tärähdykset sattuivat. Jo pelkkä ajatuskin juoksemisesta sattui. Tunsin kehossa pienen kivun koko ajan ja kohti kuukautisia se aina vaan paheni”, Piipari sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut