Rita Niemi-Manninen kotiutui Lempäälään ja haaveilee jo toisesta lapsesta – Porissa julkkispari kohtasi ikävän ilmiön: ”Saatoin olla imettämässä, kun ulkona huudeltiin nimeäni” - Hyvinvointi - Satakunnan Kansa

Rita Niemi-Manninen kotiutui Lempäälään ja haaveilee jo toisesta lapsesta – Porissa julkkispari kohtasi ikävän ilmiön: ”Saatoin olla imettämässä, kun ulkona huudeltiin nimeäni”

Rakkausdieetit ja Temptation Island -televisiosarjat siivittivät hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Mannisen puolisonsa kanssa julkisuuteen. Porin kokoinen kaupunki alkoi käydä ahtaaksi, kun kotipihalle saapui vieraita ihmisiä juttelemaan pyhäpäivänä. Perhe muutti viime vuonna Pirkanmaalle. Kotiutuminen Lempäälään on käynyt yllättävän helposti, mutta kuka Niemi-Manninen on julkisuuskuvansa takana?

Rita Niemi-Manninen kertoo, että arki Lempäälässä tuntuu hyvältä Porin jälkeen. Siellä pihaan saattoi ajaa tuntemattomia ihmisiä juttelemaan ja paikkakunta kävi perheelle liian pieneksi. Donna-tytär on kaksivuotias.

21.11. 13:29

”Kippis!” sanoo Rita Niemi-Manninen ja nostaa ylös havupuu-uutejuomaa sisältävän lasinsa. Aamu lempääläläisessä lapsiperheessä on alkanut perinteisesti: Aki-isä on heittänyt Donna-tyttären päiväkotiin vasta kymmeneksi, sillä aamut pyhitetään perheessä yhdessäololle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut