Porilaisten Krista, 35, ja Tapio 37, Pirttimäen rakkaus eteni salamavauhtia, sitten koitti arki, jonka erirytmisyys haastoi parisuhteen – ”Jos toinen olisi tosikko, ei me tässä enää oltaisi” - Hyvinvointi - Satakunnan Kansa

Tapio ja Krista Pirttimäki harrastavat yhdessä muun muassa rullaluistelua ja pyöräilyä. Erilaiset vuorokausirytmit haastavat tällä hetkellä Pirttimäkien arkea niin, ettei harrastuksille aina tahdo löytyä aikaa. Molemmat ovat oppineet, että kun yhteinen hetki löytyy, se käytetään hyväksi.

Arki eri rytmissä – maratonpuhelut ovat tuttuja Kristalle ja Tapiolle

Vuorotyö haastaa Krista ja Tapio Pirttimäen arkea. Nyt he kertovat, miten erilaiset rytmit vaikuttavat parisuhteeseen, ja mikä auttaa jaksamaan, kun yhteistä aikaa ei ole.


30.10. 15:00

Pori

Reilut kaksi vuotta sitten Tapio ja Krista Pirttimäki näkivät toisensa ensimmäistä kertaa kasvotusten. Kohtaaminen tapahtui tuulilasin läpi. He moikkasivat toisilleen ajoneuvoyhdistelmiensä nupeista.

Molemmat työskentelevät kuljetusalalla, missä yhteisö on tiivis. Tapio tunnisti Kristan, sillä hän oli alkanut seurata tätä sosiaalisessa mediassa Instagramissa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut