Kaikki eivät meinaa uskoa, että komea pusero on viisikymppisen sahurin itsensä tekemä – ”Kudoin äidillenikin 70-vuotislahjaksi neuletakin” - Ajanviete - Satakunnan Kansa

Kaikki eivät meinaa uskoa, että komea pusero on viisikymppisen sahurin itsensä tekemä – ”Kudoin äidillenikin 70-vuotislahjaksi neuletakin”

Jarkko Mäkipään puikoilla on parhaillaan seitsemäs islantilaisneule. Kaikki alkoi oikeastaan kesäteatteriharjoituksista.

Jarkko Mäkipää kutoo parhaillaan jo toista islantilaisneuletta pojalleen. Vaaleanpunaisella sävytetyn puseron hän on tehnyt tyttärelle. Valkoinen pusero on ensimmäinen hänen puikoiltaan valmistunut kappale. Kuvauspaikkana ovat Vammalan teatterin tilat. Teatteri on Mäkipään pitkäaikainen harrastus, joka oikeastaan johdatti hänet islantilaisneuleiden pariin. ­

6.3. 14:01

Sastamala

Maaliskuisessa järvenrannassa puhaltaa kylmä tuuli. Kesäteatterin harjoituksissa pitäisi pysyä lämpimänä, mutta michelinukoksi topattuna on hankala liikkua, saatikka eläytyä kunnolla esitykseen.

Pitää olla parempi ratkaisu, päätti aktiivinen teatteriharrastaja Jarkko Mäkipää, ja löysikin netistä vastauksen ongelmaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?