Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Satakunta Koronavirus Ajanviete Tähtijutut Näköislehti Kulttuuri Porilaine Urheilu Live

Raumalle mainepalkinto kansallisessa kouluruokakisassa – sitruunapasta Pyhäjärven kalapihvien seurana sai kunniaa

Valtakunnalliseen kouluruokakilpailun 2020 finaaliin osallistunut Rauman koulujen Nanun tuotantokeittiön joukkue sai mainepalkinnon parhaasta pastaruoan toteutuksesta. Palkitun Kalast teht biffsteek -reseptin osana oli sitruspasta. Kalapihvin raaka-aineena ovat Pyhäjärven särki ja ahven. Helsingissä finaalikisassa Raumaa edustaneeseen joukkueeseen kuuluvat Nanun tuotantokeittiön kokit Tanja Rautiainen ja Maija Nuotio sekä ruokapalveluvastaava Hanna Katajamäki . Kalaruoka-annoksen lisäksi he osallistuivat kilpailuun tomaattisella lihakeitolla ja kasvisruokakisaan Härkisburgerilla. Kuuden joukkueen loppukilpailussa tuomariraati valitsi voittajaksi Kajaanin kaupungin Lehtikankaan monitoimitalon keittiön joukkue. Muut finalistijoukkueet olivat Helsingistä, Mäntsälästä, Kuopiosta ja Vantaalta. Kilpailu järjestettiin nyt viidennen kerran.