Ladataan
Pääaiheet 100 tuoreinta Satakunta Urheilu MM-kiekko Eurovaalikone Näköislehti Lukemisto Porilaine Kulttuuri Eurovaalitulos

Ässille ensimmäinen jatkosopimus – "Hän on ässäarvojen näköinen pelaaja, joka tarkoittaa periksiantamatonta asennetta sekä suurta intohimoa itsensä kehittämiseen"

Ässien uuden alun rakennustyö on nytkähtänyt liikkeelle. Pata julkaisi ensimmäisen jatkosopimuksen. Puolustaja Aleksi Varttinen jatkaa Porissa kahden vuoden sopimuksella. –Aleksi on tullut hienosti sisään liigaympyröihin. Hän on ässäarvojen näköinen pelaaja, joka tarkoittaa periksiantamatonta asennetta sekä suurta intohimoa itsensä kehittämiseen, kehitysjohtaja Tommi Kerttula kehui Ässien tiedotteessa. –Pelaajana hänellä on vielä kehitysaskeleita otettavana ja on hienoa, että hän lähtee ottamaan niitä täällä. Varttinen, 21, oli jo viime kesänä Ässien liigaringissä. Lopulta hän nousi A-nuorista liigaryhmän kokoonpanoon lokakuussa. Hän teki liigadebyyttinsä 13. lokakuuta paikallispelissä Lukkoa vastaan. Sen jälkeen euralainen on pitänyt paikkansa miesten joukkueessa. Panelian Raikkaan ensimmäiset kiekko-oppinsa saanut Varttinen on pelannut Liigassa nyt 41 ottelua, joissa on tullut tehot 0+3. Ässiin hän siirtyi jo E-junioreihin. Juniorina hän pelasi niin ikään Ässien miehistöön kuuluvun isoveljensä Matiaksen tavoin hyökkääjänä. –Tämä jatkosopimus on minulle hieno mahdollisuus. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että saan jatkaa täällä. Näen, että Ässät on paras vaihtoehto oman kehittymiseni kannalta, jatkosopimukset avannut puolustaja kommentoi. Ässillä on kaikkiaan 12 vähintään kevääseen 2020 ulottuvaa pelaajasopimusta.