Ilmainen bensa keräsi jättijonot – Robert toi autonsa jonoon jo edellisenä päivänä, video

Joonas Salli
Ilmainen bensa keräsi jättijonot – Robert toi autonsa jonoon jo edellisenä päivänä, video
Joonas Salli | Noormarkun Shellin pihaan alkoi muodostua jonoa jo kello 14.50, kun ilmaisen polttoaineen jakohetkeen oli aikaa vielä yli tunti.
Joonas Salli
Kaisa Ylhäinen, Tomi Tuomi Pori

Valtatie 23:n varressa sijaitseva Noormarkun Shell jakoi tänään tuhat litraa ilmaista polttoainetta kello 16 alkaen.

Yrittäjä Jura Snåre arvioi ensimmäisten jonottajien saapuvan jo ennen ilmaispolttoaineen jakelun alkamista.

Ilmainen bensiini oli kuitenkin yhdelle kuljettajalle niin houkutteleva tarjous, että hän ei malttanut odottaa aamun valkenemista.

Ensimmäisenä jonossa ollut Robert Lindeman kertoi paikan päällä tuoneensa auton paikalle jo edellisenä iltana. Hänen takanaan olevat autot olivat saapuneet jonoon aamulla.

Itse kampanja onnistui Snåren mukaan erinomaisesti. Hän laski perjantaina illalla huoltoaseman avajaisissa käyneen toista tuhatta ihmistä. Autoja tankattiin satoja ja vieraille varatut 800 kakkupalaa hupenivat parempiin suihin tunneissa.

– Palaute oli erittäin hyvää. Kun ilmaiset litrat loppuivat, myimme vielä polttoainetta selvästi alle listahinnan, Snåre sanoo.

Paikalla polttoainetta jakamassa oli Duudsoneista tunnettu Jarppi. Satapäisen autoletkan piti aisoissa Noormarkun VPK, joka oli lähettänyt palokuntalaisia hoitamaan liikenteenohjausta.

Asiakasta kohden polttoainetta sai korkeintaan 50 litraa.

– Neste-asema muuttuu Shelliksi, ja ajattelimme tehdä tällaisen avajaisten kunniaksi, sanoo Jura Snåre.

 Kommentit (15)

  • Nimetön

    Eläkeläisillä on aikaa? olisit nyt laittanut tuon ”eläkeläinen” lainausmerkkeihin, että ei ikänsä, vaan jonkin muun vuoksi eläkkeellä?

  • Nimetön

    Sitä 1000 litraa ei laskettu, vaan laskettiin että 20 ensimmäistä veivät mennessään kaikki sen 50 litraa, se yksi mopoautokin. Samapa tuo , mutta aivan mainoksen mukaan ei toimittu. Omassa autossani polttoainetankin tilavuus 45 litraa, joissain vielä pienempi, joissain isompi ja tuskin jonossa olivat kaikki ne joilla tankki oli punaisella.

Kirjoita kommentti

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu, eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

Lue myös