Areenassa kuultua: ”Vähän tuurillakin selvittiin tästä voittajana”

Kari Mankonen
Areenassa kuultua: ”Vähän tuurillakin selvittiin tästä voittajana”

Alexandar Georgiev ei ollut ohitettavissa, vaikka Ässät yritti kaikin keinoin häiritä venäläisen torjuntatyöskentelyä.

Pasi Mattila

Ässien ja TPS:n taistelu kiihtyi loppua kohti, vaikka pelin ratkaisu nähtiin jo toisessa erässä. Ottelun jälkeen pelin tasoa kehuttiin lähes kilpaa.

Ari-Pekka Selin, TPS

– Ei ollut ihan sellainen lähtö peliin, mitä olisi voinut kuvitella. Toisessa erässä pääsimme niskan päälle ja se kesti loppuun asti. Ässien hyökkäyspeli oli kyllä kolmannessa erässä tosi vahvaa, mutta Georgiev maalilla oli tosi hyvä ja vähän tuurillakin selvittiin tästä voittajana.

Jyrki Aho, Ässät

– Ei tässä oikein muuta valittamista ole kuin se, että emme voittaneet. Päätöserään vähän avasimme peliä, mutta ei saatu vain kiekkoa maaliin. Pelin taso oli todella korkealla ja vaatimustaso niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamisessakin oli todella kova. TPS:n verkkoon ei todellakaan ole helppoa tehdä maalia.

Juho Tommila, Ässät

– Molemmat joukkueet lähtivät vähän sillä asenteella, ettei omissa ainakaan soi. Peli oli tarkkaa.

Pasi Mattila, toimittaja

– Urheilun viihdettä etsivälle ei keskiviikon ottelu suuria tarjonnut, paitsi päätöserässä. Tapahtumien takaa löytyy kuitenkin kaksi äärimmäisen hyvin viisikkopelinsä pelannutta joukkuetta. Kun kumpikin pelaa käytännössä virheettömästi, niin pelin viihteellinen arvo laskee. Siksi mielestäni myös tämä kamppailu nousi hyvien jääkiekko-otteluiden joukkoon.

Some-nosto


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu, eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

Lue myös