*

Satakunnan Kansa
Satakunta
Päivitetty 3.7.2012 13:53, julkaistu 2.7.2012 15:50

Katso video: iPhone liekehti takataskussa

Kuva: Hanna Leppänen
Marika PietiläLähetä palautetta toimittajalle

Henri Helmisen, 17, maanantaiaamu sai tulisen lähdön, kun hänen runsaat kolme kuukautta vanha iPhone-puhelimensa syttyi liekkeihin takataskussa.

– Katsoin, että mitä hemmettiä, kun sitä savua tuli ja paljon. Ihmettelin ensin, että oliko poika alkanut tupakoimaan, että sytkärikö siellä taskussa oli syttynyt, Henri Helmisen isä Juho Helminen kertoo.

– Siinä poika kävelee aika väsyneenä töihin, isä naureskelee yrityksensä valvontakameralle tallentunutta kuvamateriaalia tapauksesta.

Videolla Henri Helminen nousee isänsä ajamasta pakettiautosta yrityksen pihamaalla ja panee puhelimen takataskuunsa. Tallenteen perusteella viimeisetkin unihiekat lienevät kuitenkin karisseet varsin nopeasti nuoren miehen silmistä, kun savu alkoi nousta housuista. Palava puhelin oli silmänräpäyksessä napattu taskusta ja lensi yhtä nopeasti asfalttiin.

Henri Helmisen mukaan puhelin oli ennen tätä aamua toiminut täysin moitteettomasti. Hän kiittää onneaan, että lähti juuri tänä aamuna tunnin sovittua aiemmin töihin isänsä yritykseen Porin Uuteenniittyyn, koska sai aiemmin työnsä aloittavalta isältään kyydin.

– Minun piti alun perin tulla yhdeksäksi töihin. Jos olisin tullut vasta silloin, olisin nukkunut puhelimen vieressä sen syttyessä.

Satakunnan Kansan valokuvaaja kuvasi nettivideon käsivaralla valvontakameran ruudulta.


AVAINSANAT:

Kommentit (143)

Näytä: 10 20 30 40 50 kommenttia yhdellä sivulla, vanhimmat uusimmat ensin
(Tuntematon)12.7.2012 08:23

Puhelimeen vaihdettu metallikuoret ?????

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)9.7.2012 07:19

Ei o Reinoo, vaan pirkko harrisonin lippis.

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)7.7.2012 18:04

Keneltä nyt ei joskus pääse märkä pieru.

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)7.7.2012 17:58

Onko sillä reino päässä?

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)5.7.2012 23:55

"Satakunnan Kansan valokuvaaja kuvasi nettivideon käsivaralla valvontakameran ruudulta."

Someway in English:

The photographer of Satakunnan Kansa recorded replay of the surveillance cameras recordings without spot.

That's why it's shaking and has that noise on the background..

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)5.7.2012 21:41

This Video is made up as you can see the camera is shaking and there is no audio in surveillance cameras ;)

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)5.7.2012 13:11

ajassa 00:11 oven mennessä kiinni se laittaa puhelimen takataskuun. Te idiootit haluatte vaan pätee siellä ja luulette olevanne muit fiksumpii. Mä tunnen tän tyypin tosi hyvin ja tiedän tasan tarkkaan että luokalle jos jää niin ei keksi mitään raketti tiedettä olevia suunnitelmia applen tuhoamiseksi. Peace out nähää oikeudes

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)5.7.2012 10:44

Puhelimen mahdolliseen taskuunlaittamiseen en voi tuon videon perusteella sanoa juuta enkä jaata mutta sen voin, että ruvetkaa jätkät pitään sitä niissä käsilaukuissanne, jos ei kerran taskussa saa pitää. Taskussa pitämisestä moittineilla naisillahan se oletusarvoisesti on. Sellaista en tunne, joka ei puhelinta taskussa pitäisi."

Aikalailla eri asia onko etu vai takataskussa!!!

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)5.7.2012 01:27

Kas kummaa kun on auto valvontakameran edessä; eikös ne valvontakamerat siksi siellä ole että ne nauhottaa kaiken eikä ainakaan tuommosella kohtaa ( tallinovia vierivieressä ) kannata olla vartioimatta.

Puhelimen mahdolliseen taskuunlaittamiseen en voi tuon videon perusteella sanoa juuta enkä jaata mutta sen voin, että ruvetkaa jätkät pitään sitä niissä käsilaukuissanne, jos ei kerran taskussa saa pitää. Taskussa pitämisestä moittineilla naisillahan se oletusarvoisesti on. Sellaista en tunne, joka ei puhelinta taskussa pitäisi.

Ja itse vehkeisiin ja toisaalta asian viereen. iLuureista itsellä enimmäkseen huonoja kokemuksia (paitsi että ohan se fast & fluid, ei muuta..) ja se että ei opiskelijapudjetilla tosiaan ostella ihan mitä vaan! (Ei se hinta mutta se mitä sillä saa)

iBookeista/Maceista en osaa sanoa muuta sen saman kuin puhelimista hinnoittelun kohdalla.. Ja tosiaan windows maksaa sen reilu 100?, OS X on periaatteessa ilmanen ( ladattavissa ihan Applen omilta servuilta, ei vaan voi käyttää kun sopivan raudan kanssa.. )

Windows-koneet on toimineet paremmin kuin hyvin (itse kasatut / huolletut). Läppäri ei ole ihan samaan pystynyt. Ohan Windowseissa vikoja! Nykypäivänä niin pieniä ja olemattomia että ei voi laittaa ohjelmiston piikkiin.

Että eiköhän se ole niin että ostakaa te vannoutuneet Apple-fanit niitä omenoitanne, meikä porskuttaa varmalla itse valikoidulla ja käsitellyllä laadulla loppuun asti niin ei tartte murehtia takuidenkan kanssa kun on ihan joka osalle 100% takuu (takuuajan verran). Ei rupee retailerit mussuttaan mitään :) Puhelimien kohdalla tämä on vielä vähän hankalaa tosin.... Mutta Android se on mikä on toiminut tähän mennessä parhaiten.

Ja mikä ongelma on kun tosta kuvan tärinästä täytyy edelleen inistä????

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)5.7.2012 01:05

Miksi valvontakamera kuva heiluu sivuttain ???????

Ei taida olla valvontakamera kuva ! Vaan joku kuvasi videokameralla jossa on huono kuvanvakain he he.

Ilmoita asiaton kommentti

SIVU 1 2 3 .. 15

Kirjoita kommentti

Ohjeet: Voit aloittaa keskustelun ja jättää kommentin kirjautumatta palveluun. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on ennakkomoderoidu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

Kommentti

Uutisia

 
Satakunta
Kulttuuri
Blogit
 
Pääkirjoitukset

Uutisia

Image version of the SWF
Satakunnan Kansa  Pohjoisranta 11 E  Vaihde 010 665132  Fax 010 6658330 | Asiakaspalvelu | Käyttäjäehdot | Sopimusehdot